İnsanın dış görünüşünü en iyi yansıtan şey aksesuarlardır. Siz de böyle şık, büyüleyici aksesuarlara ilgiliyseniz sitemizdeki ürünleri inceleyebilirsiniz. Swarovski, 1895’te, Daniel Swarovski tarafından kurulmuştur. Buradaki kristal taşı ‘Swarovski’ olarak adlandırmamızdaki en büyük etken olan özellik, küçük kristalleri pürüzsüz ve sert kıvrımlarla kesmesidir. Böylece kristal, bir pırlanta kadar parlak bir görünüme sahip olur. Gerek şık bir geceye hazırlanırken gerek günün her saatinde kendinizi özel hissederken sizin her an yanınızda ışıldayan harika işçiliği ile göz kamaştıran Swarovski aksesuarlar sizler için özenle hazırlanmıştır. Her ne kadar zahmetsizce tasarlanmış gibi gözükse de Swarovski’nin kristal tasarımlarının her bir kıvrımı, façetası ve detayı; fikirden uygulamaya yaklaşık iki yıl süren detaylı bir tasarım sürecinin meyvesidir. İnce işçilik ve yıllar süren hazırlanma ve tasarım aşaması ile Swarovski sizi özel hissettirmek için mağazalarımızdadır.

Swarovski Online Alışveriş

Özel Bir Hediye

Anneler günü, doğum günü, sevgililer günü evlilik yıl dönümü gibi özel günlerde karşınızdaki insanı özel hissettirmek istiyorsanız  Swarovski harika tasarımlarıyla ve birbirinden farklı çeşitleriyle %50’ ye varan indirimleriyle sizleri bekliyor. Üstelik Online satışlarımız ile internet sitesinden de zahmetsiz bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Kendinizi şımartmak istiyorsanız; sevgilinize ya da annenize kendisini özel hissettirmek istiyorsanız göz alıcı kolyeleri keşfetmek için Web sitemizi ziyaret edin.

Yaza Özel Fırsatlar

Bu muhteşem yaz gecelerinde ışıl ışıl parlayabileceğiniz birbirinden özel tasarımlarıyla dikkat çeken Swarovski kolyeler, bileklikler ile yaz kıyafetlerinizin en güzel aksesuarı olmaktadır. Ferah yaz gecelerinde zarif tasarımlarıyla kendinize ufak bir sürpriz yapmak isterseniz bu muhteşem yaz indirimini kaçırmayın.

Tarzınıza Göre Alışveriş Yapın

Birbirinden güzel çeşitleriyle Swarovski size birçok seçenek sunar. İster bileklik, kolye, küpe ister evinizi veya telefonlarınızı süslemek veya eşyalarınıza hafif bir hava katmak için tarzınıza, zevkinize göre birçok seçenekler Online alışveriş sitemizde ya da mağazalarımızda sizleri bekliyor. Akıllı telefonlarınızın zarif bir görünüme sahip olmasını isteyenlerdenseniz Swarovski  aksesuarlar ile bu mümkündür. Muhteşem süsleri ile de evinizi veya ofisinizdeki en güzel köşenizi süsleyerek güzel bir görünümü elde edebilirsiniz. Klas ve zarif saat seçenekleri ile zamanı takip ederken aynı zamanda kaliteli bir aksesuara da sahip olmak istiyorsanız birbirinden özel saat seçenekleri, farklı tasarımlarıyla herkesin dikkatini çeken modelleriyle sizleri bekliyor.

Kalitenin Adresi Swarovski

Tasarımcının gözünde bir ışıltı bile oluşmadan önce, Swarovski uzmanlarından oluşan bir takım bir araya gelerek fikir alışverişi yapar ve bir tema belirler. Belirleme işlemi tamamlandıktan sonra bir Swarovski tasarımcısı araştırma yaparak potansiyel bir tasarımın birçok farklı versiyonunu çizerek bu vizyonu bir adım ötesine taşır.

Birçok tasarım seçeneklerinin arasından müşteriye en uygun olan modeller seçilir, bilgisayar yardımı ile üç boyutlu bir model oluşturulur ve mükemmel bir tasarıma ulaşana kadar birçok kez değişime uğrar. Gerçek ustalığın bir göstergesi olan her bir göz alıcı bileşen, kristal bir prototip oluşturmak amacıyla göz kamaştırıcı bir şekilde kesilip, parlatılıp ardından elle yapıştırılır. Renk vurguları, kaplamalar ve özel efektler de ayrıca vizyonu tamamlamak amacıyla tasarımda kullanılır. Bir prototip mükemmelleştirildikten sonra üretim için temizlenir. Her bir parça hassas kesimli olduğundan, diğer tüm parçalar üretilmeden önce ilk adım olarak her bir kristal bileşen için özel olarak araçlar tasarlanır. İşlemler bittikten sonra uzmanlar tarafından kontrol edilir ve siz değerli müşteriler için baştan aşağı incelenip hazırlanır.

Eğer siz de sevdiğiniz özel insana özel bir hediye düşünüyorsanız tasarımlarıyla yüzünüzü gülümsetecek Swarowski yüzükler %50ye varan indirimle sizlerle. Birbirinden özel aksesuar modelleri ve iletişim bilgilerimiz için internet sitemizi ziyaret edebilir, diğer hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.